Blog

Ako predĺžiť trvanlivosť potravín pomocou špáradla: pre ženy v domácnosti

огурцы
131views

Pravdepodobne každý vie o existencii takej pomôcky, akou je špáradlo.

Táto tyčinka sa dá použiť na odstránenie kúskov jedla, ktoré uviazli medzi zubami.

To však nie je jediný účel špáradla.

Palička so špicatými koncami môže pomôcť predĺžiť trvanlivosť niektorých potravín.

Existuje jeden jednoduchý trik. Ak ste sa ho ešte nenaučili, okamžite si ho zaobstarajte!

Trik so špáradlom

Častým dôvodom rýchleho poklesu kvality niektorých výrobkov je, že majú otvorenú časť.

Jednoduchý príklad: na šalát ste potrebovali len polovicu dlhej uhorky. Druhú polovicu zeleniny ste vrátili do chladničky.

V takejto situácii sa rez rýchlo zvetrá. Výsledkom môže byť prudké zhoršenie chuti výrobku alebo dokonca jeho skazenie.

Problém sa rieši veľmi jednoducho: neponáhľajte sa s vyhodením odrezanej špičky ovocia. Túto „čiapočku“ na odrezku uhorky upevnite špáradlom a zeleninu vráťte na poličku chladničky.

Rovnako môžete postupovať aj pri klobáse a citróne.

Rez sa uzavrie. Preto výrobok vydrží pomerne dlho.

Predtým , prečo vložiť rúrku do citróna.

Leave a Response